Σχετικά με εμάς

Το 1992, η Μαργαρίτα Βέμπερ, η οποία είχε μετακομίσει από την Ελβετία για να ζήσει στην Ελλάδα, αποφάσισε να ασχοληθεί με μια φυλή σκύλων που θα ήταν φιλική προς την οικογένειά της και τα παιδιά της. Έτσι, ανακάλυψε την καλύτερη και πιο δημοφιλή φυλή για παιδιά και οικογένειες, τα Labrador Retriever. Με πολλή αγάπη, αφοσίωση και σκληρή δουλειά, κατάφερε να ξεχωρίσει στον χώρο της κυνοφιλίας και να καθιερωθεί παγκοσμίως. Το εκτροφείο Palmhill Celebrity κατατάσσεται στην κορυφή για τα εξαιρετικά Labrador Retriever σύμφωνα με το Point System του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος από το 2007 μέχρι σήμερα. Η Μαργαρίτα Βέμπερ κατάφερε να βελτιώσει τη γενετική γραμμή των σκύλων της, εισάγοντας νέους παγκόσμιους πρωταθλητές και κερδίζοντας βραβεία τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Με το πέρασμα του χρόνου, η Μαργαρίτα Βέμπερ επεκτάθηκε στα Golden Retriever, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από παρόμοιες ιδιότητες με τα Labrador, αφού και αυτά είναι ιδανικοί σύντροφοι για τις οικογένειες. Ακολουθώντας την ίδια μεθοδολογία με τα Labrador, η Μαργαρίτα Βέμπερ ανέπτυξε και τη γενετική γραμμή των Golden Retriever.

Η επόμενη ράτσα που προστέθηκε στο Palmhill Celebrity είναι τα γαλλικά Bulldog. Η Μαργαρίτα είχε μια αγάπη με τη συγκεκριμένη φυλή από μικρή ηλικία, όταν ζούσε στην Ελβετία. Το κύριο μέλημά της είναι να εκτρέφει ζώα που είναι ελεύθερα από κληρονομικά νοσήματα, καθώς και από δυσπλασία των ισχίων και των αγκώνων. Τα κουτάβια του Palmhill Celebrity, από τη στιγμή που γεννιούνται έως τη στιγμή που φεύγουν για τα νέα τους σπίτια, μεγαλώνουν με αγάπη, φροντίδα, χάδια και παιχνίδια, προκειμένου να αναπτύξουν άριστο χαρακτήρα και για τις μετέπειτα οικογένειες τους!

Η Μαργαρίτα Βέμπερ, με την εμπειρία και τον ενθουσιασμό της για τα ζώα, έχει δημιουργήσει ένα εκτροφείο που εξασφαλίζει την αρίστη φροντίδα και εκπαίδευση για κάθε σκύλο που φιλοξενείται εκεί. Το εκτροφείο φημίζεται για την προσήλωσή του στην υγεία, την καλή διατροφή και την κοινωνικοποίηση των σκύλων.

Η Μαργαρίτα Βέμπερ, έπειτα από πολλά έτη μετέφερε το εκτροφείο στον Διονύση Μοσχόπουλο, ο οποίος συνεχίζει επάξια το έργο της σαν δεύτερη γεννιά. Ο Διονύσης Μοσχόπουλος αναλαμβάνει την ευθύνη της φροντίδας και της εκτροφής των σκύλων στο Palmhill Celebrity Kennel, διασφαλίζοντας τη συνέχεια της υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής φήμης που αποκτήθηκε μέχρι σήμερα. Με την πολύχρονη εμπειρία του και την αγάπη του για τα ζώα, είναι αφοσιωμένος στη συνεχή βελτίωση της γενετικής ποιότητας των σκύλων και στη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών που χαρακτηρίζουν το Palmhill Celebrity Kennel.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ελάτε στο χώρο μας να σας ξεναγήσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά.