Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
LABRADOR

Τα πάντα για τα Λαμπραντόρ

img
Home / LABRADOR / KOYTABIA LABRADOR

KOYTABIA LABRADOR

/
/
150 Views

Κουτάβια Λαμπραντόρ διαθέσιμα

Λαμπραντόρ κουτάβια
Λαμπραντόρ κουτάβια

Διαθέσιμα αρσενικά κουτάβια Λαμπραντόρ με Pedigree KOE FCI, microchip, εμβολιασμένα με βιβλιάριο υγείας
ΑMALTHEA NAIS IRON x AMALTHEA NAIS FEDRA
Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 693 4887947 – 2295100026

κουτάβια Λαμπραντόρ διαθέσιμα
κουτάβια Λαμπραντόρ διαθέσιμα

Τα κουτάβια φεύγουν από εμάς το λιγότερο 2 μηνών για τα καινούργια τους σπίτια, με τα πρώτα εμβόλια, αποπαρασιτωμένα, με microchip, ελεγμένα από κτηνίατρο, βιβλιάριο υγείας, φωτοτυπίες των pedigree των γονέων, την δήλωση γέννας στον ΚΟΕ, και έντυπο υλικό για την ανατροφή του κουταβιού.
Κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι τα κουτάβια θα είναι υγιή και κοινωνικοποιημένα σε οικογενειακό περιβάλλον. Όλα τα σκυλιά δικής μας γέννας μπορούν να επιστραφούν σε εμάς για οποιοδήποτε λόγο και σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους.
Ζητάμε από τους υποψήφιους ιδιοκτήτες που έρχονται σε επαφή μαζί μας για κουτάβι να έχουν ενημερωθεί για την φυλή και να συμφωνούν όλοι στην οικογένεια για την απόκτηση του κουταβιού.
Δεν δίνουμε κουτάβια για να μένουν μόνιμα σε αυλές, ταράτσες, πυλωτές, μπαλκόνια κλπ., τα Λαμπραντόρ είναι οικογενειακά σκυλιά. Δεν δίνουμε κουτάβια για δώρο σε τρίτους. Επειδή διαλέγουμε προσεκτικά τους υποψήφιους ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για πολλές ερωτήσεις. Δεν στέλνουμε κουτάβια ασυνόδευτα, πρέπει να συναντήσουμε προσωπικά τους υποψήφιους ιδιοκτήτες πριν αποκτήσουν κουτάβι μας.

http://www.labradors.gr/puppies.htm

 

© 2018, LABRADOR. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

It is main inner container footer text
LABRADORS.GR